Mond Digital Solutions AB är ett Karlstadbaserat IT-företag som erbjuder kvalificerade IT-tjänster.

Vår styrka är att vi är erfarna och drivna konsulter, med bred och modern kompetens. Vi anställer både yngre och äldre, med samma stora engagemang för kundfokus, kvalitet och teknikutveckling. Genom ett stort kontaktnät och etablerade samarbeten med både större och mindre företag kan vi forma lämpliga team för alla former av åtaganden inom IT-sektorn.

MAGNUS HAGBERG

Magnus är en senior konsult med lång erfarenhet av förstudier, utveckling, arkitektur, projektledning, drift och förvaltning av IT-lösningar. Har genom åren haft de flesta roller inom en rad olika projekt för olika lösningar och brancher med lyckat resultat. Förutom sin tekniska kompetens är han lösningsfokuserad, driven och prestigelös som person.
magnus.hagberg@mond.se

TORGNY ERIKSSON

Torgny har arbetat med systemutveckling sedan 1996, i huvudsak med tillämpningar för svensk industri. Han har arbetat med förstudier, systemspecifikation, system- och lösningsarkitektur, implementation och projektledning. Torgny vann 2015 en utmärkelse/omdöme från en arbetsgivare, med följande motivering: ”Torgny has skills far beyond the ordinary, even in a knowledge-intensive business like ours. He has the ability to see the essence of a problem and go straight for the goal. His business understanding and ability to model systems based on complex relationships are invaluable to us. Moreover, he is very good at explaining and convincing others in an educational manner, making sure that he gets both employees and customers on board.”
torgny.eriksson@mond.se

Kristofer Wiklund

KRISTOFER WIKLUND

Kristofer har arbetat med systemutveckling sedan 2000, i huvudsak med spårbarhet och logistiklösningar men även inom MES och SCADA system. En senior konsult med lång erfarenhet av systemarkitektur, systemutveckling, teknisk projektledning, drift och förvaltning av IT-lösningar. Kristofer har en gedigen teknisk kunskap och löser uppgifter snabbt och effektivt. Han har under många år också arbetat med 24/7 support mot industrin för en mängd olika lösningar enligt ITIL-processer. Som person är Kristofer social, lösningsfokuserad, problemlösare och stresstålig.
kristofer.wiklund@mond.se

 

CHRISTER NILSSON

Christer har jobbat inom IT-sektorn sedan slutet av 90-talet. Han har en bred kunskap inom allt ifrån förstudier, arkitektur, systemutveckling samt förvaltning av system. Håller sig ständigt uppdaterad i senaste tekniken såsom .NET, AngularJS, Azure, Logic Apps och API Management. Han brinner även för utbildningsområdet och arbetar gärna i ett nära samarbete med kunden när det är dags för införande av nya systemstöd/processer.
christer.nilsson@mond.se

Jörgen Granefelt

JÖRGEN GRANEFELT

Jörgen är vår matematiker och BI-expert. Han har lång erfarenhet inom IT-sektorn och trivs bäst i öppna miljöer tillsammans med andra människor som arbetar mot samma mål och där han får möjlighet att tillföra värde på ett opretentiöst sätt. Jörgen tycker om att ta ansvar och är bra på att se lösningar på logiska utmaningar. Jörgen beskrivs som social och har lätt för att skapa förtroende. Många uppskattar hans noggrannhet, men också att han kan vara alert och snabb på att ta in ny information och fatta beslut när situationen kräver det.
jorgen.granefelt@mond.se

Jonas Kanåker

JONAS KANÅKER

Jonas har jobbat upp fin-fin erfarenhet som Business Analyst där han agerat en naturlig gateway mellan verksamhet och IT-stöd. Han är duktig på analys av systemflöden utifrån företagens behov och van att jobba nära verksamheten.
En annan styrka han har är att verifiera och förbättra befintliga processer för att säkra dess kund- och företagsnytta.
Hans teknikkunnande gör att han också kan speca på en mer teknisk nivå, vilket förenklar i dialog med utvecklarna av systemen.
jonas.kanaker@mond.se

 

John Johnsson

John är en ansvarstagande och noggrann fullstackutvecklare/arkitekt med hög teknisk kompetens och ett genuint intresse för problemlösning.
Utöver det ”vanliga” .NET/Microsoft/Azure-kunnandet kompletterar John Mond med lång erfarenhet inom SCADA området.
Med sitt stora fokus att leverera resultat snabbt, med hög kvalitet och varvat med en stor portion humor är han mycket uppskattad hos både kunder och kollegor.
john.johnsson@mond.se

KLAES-GÖRAN CARLSSON

Klaes-Göran startade sin IT karriär redan 1977 och har upplevt en fantastisk resa som innehåller allt från hålkort till dagens molnbaserade lösningar.
Under hans drygt fyra decennier långa karriär han hunnit samla erfarenheter från de flesta operativsystem, programmeringsspråk och databaser (samt hunnit se många trender och förkortningar komma, gå och ibland återuppstå med nytt namn).
Utöver den tekniska erfarenheten har Klaes-Göran under större delen av sin yrkesverksamma karriär arbetat med 24/7 support för otaliga lösningar, många gånger mot internationella företag med tuffa krav på ITIL-processer.
Vi på Mond är enormt glada att ha en sådan tillgång i Klaes-Göran som ryggrad främst i våra support- och förvaltningsåtagande.
klaes-goran.carlsson@mond.se