Jobba med oss

Karriär

Kunden i fokus

Vi har det riktigt bra på Mond. Vi drivs av att göra ett bra jobb mot våra kunder och när de blir nöjda blir vi såklart också riktigt glada. För att komma dit tror vi på stor frihet för individen och varje kollega får möjlighet att hitta sin väg för att bidra till vår kundnöjdhet.

Vi är alla olika och presterar bäst på olika sätt. Även privata vardagspusslet med familj, vänner och aktiviteter gör att flexibilitet under eget ansvar är viktigt för oss. Tydliga mål utan krångliga regler har varit en framgångsfaktor för oss och vi är övertygade om att det kommer vara så även framöver.

En bra arbetsmiljö med respekt för varandra och högt till tak är också viktigt för oss.

Hoppas du känner att detta passar dig! Hör av dig om du vill vara en del av vårt gäng!

Samarbete

Gigekonomin

Vi inspireras av den globala förändring av arbetsmarknaden som går under namnet ”gigekonomi”.

Gigekonomi innebär att allt fler söker sig bort från fasta anställningar, till förmån för den friare uppdragsbaserade tillvaron antingen som egenkonsulter, frilansare eller som projektanställda. Vi tror att det är i den här kategorin man många gånger finner de mest drivna, flexibla och engagerade människorna.

Samtidigt som vi tror på gigekonomin är vi lika övertygade om behoven av samarbeten med de större etablerade företagen som kan erbjuda både spetskompetenser, bredd och volym globalt där uppdragen så kräver. Det kommer helt enkelt behövas en mix i framtiden. Det är bland annat därför som vi samarbetar även med internationella större företag.


Går du i starta eget tankar? Enmansföretag, fåmansföretag, fåmansföretag eller storföretag? Tveka inte att höra av er till oss för att kolla om vi är ”samspelta”. Vi är ständigt på jakt efter nya samarbeten med drivna och kompetenta personer.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss för ett förutsättningslöst prat kring våra erbjudanden/tjänster. Eller fyll i dina uppgifter i formuläret så hör vi av oss.

sv_SE